Världens finaste älskling

Sitter just nu på min dator i London och det är verkligen underbart här och än så länge har jag inga planer på att åka hem, tro det eller ej. Jag kommer faktiskt stanna här ett tag tror jag. När jag är hemma i Sverige påminns jag om så mycket dåligt och jobbigt hela tiden och att sitta i mitt rum gör mig ännu mer galen så jag tror att det är bra för mig att vara ute i London med Gaby, någon jag verkligen älskar och som förstår mig, och bara vara. Vi bryr oss inte om något utan bara gör vad vi själva känner för. Vi kan gå upp sent och gå ut och äta en English breakfast eller gå upp tidigt för att åka ut på landet och titta runt lite.

Vi har även haft besök från vårt "MJ- Gäng" och vi hade det så himla roligt. Vi började dansa Thriller dansen på gatan och fick en publik :D

Jag skulle egentligen åkt hem för några dagar sedan men jag tog aldrig flyget hem :) Jag stannar här ett tag bara så alla vet. Vi var utanför arenan här om dagen också.. alla.. vi alla grät så oändligt mycket och vi satt där hela dagen.


I love you baby


Jag saknar dig
Sånna mäktiga ord


RSS 2.0