Älskling

Jag har spenderat mitt höstlov hos Gaby i London. Jag tror jag har berättat om henne förut i tidigare inlägg så det är nog bara att bläddra lite längre bak så hittar ni något om henne.
Vi gjorde London's gator osäkra! Vi gick runt och moonwalkade genom Londons alla gator och det var helt fantastiskt att komma bort från Sverige ett tag.

Första dagen mötte Gaby mig på flygplatsen och så åkte vi tillsammans hem till henne där jag fick träffa hennes underbara familj! Dom är så himla söta och trevliga och passade upp på mig hela tiden. Jag var trött efter resan så vi gjorde inte så mycket utan låg bara och kollade på Harry Potter och kollade på massa MJ live DVD:er. Vi passade även på att prata om massa gamla minnen från USA.

Andra dagen var mer livad! Vi gick upp runt 12 och åt en jätte stor frukost och sedan begav vi oss ut på stan. And guess what we did!!!!! Jo vi tatuerade oss :D
Vi båda tatuerade in "MJ" på handleden och det blev as snyggt. Det gjorde inte så jätte ont och gick ganska snabbt. Sen med våra nya fina tatueringar gick vi runt på stan och kollade på kläder och sedan på kvällen gick vi hem till Gaby's kompisar och festade.

Sen har vi varit på massa fester och vi har sjungit så mycket Michael låtar att jag är hes!

Jag har haft underbara dagar i London med Gaby och snart åker jag dit igen för då ska hela "MJ gänget" som vi kallar oss, get together, och ha en hyllning för Michael.

Det blir människor från all over the world!

Italien, USA, Spanien, Frankrike, Danmark, Tyskland, Portugal, Ukraina

Vi kommer ha så jäkla roligt!

Falling in love wasn't my plan

Nu har jag sett This is it tre gånger. Jag älskar filmen, jag älskar Michael.
Jag orkar inte skriva så mycket nu. Skriver kanske senare

Jag älskar dig Michael


RSS 2.0